Isännöinti Levonen

Isännöintiä ja kirjanpitoa Tampereen seudulla

MUUTTAJALLE


Hei, ja tervetuloa asukkaaksi. Meiltä isännöinnistä saat lisätietoa taloyhtiösi asioista, ota rohkeasti yhteyttä!


Oletko uusi vuokralainen?

Viranomaisille tai postille tekemäsi muuttoilmoitus ei valitettavasti välity millään tavoin taloyhtiölle. Tämän vuoksi muuttoilmoitus on muistettava tehdä myös taloyhtiön edustajille, eli isännöitsijälle ja kiinteistönhuollolle. Muuttoilmoituksen voit tehdä soittamalla, vapaamuotoisesti sähköpostilla tai sivun oikeassa reunassa olevan muuttoilmoituslomakkeen avulla.

Isännöinti tarvitsee tietojasi mm. vesimaksujen laskutukseen, tai mikäli haluat varata saunavuoroja, autopaikkoja ja autotalleja.

Kun olet tehnyt muuttoilmoituksen myös taloyhtiölle kiinteistönhuoltoyritys vaihtaa nimesi nimitauluihin ja huoneiston oveen. Kiinteistönhuoltoyrityksellä on myös oikeus avata sinulle huoneistosi ovi yleisavaimella, jos avaimesi hukkuvat tai unohtuvat kotiin.

 

Oletko uusi osakas?

Muistathan toimittaa meille muuttoilmituksen lisäksi kopiot kauppakirjasta, osituksesta tai muusta vastaavasta dokumentista osakesiirtoon liittyen. Lisäksi tarvitsemme kopion myös maksetusta varainsiirtoverosta. Sivun oikeasta reunasta löydät taloyhtiön vastuunjakotaulukon ja muita hyödyllisiä linkkejä.